Sušené ovoce
Ve spolupráci s majitelem manufaktury Ulricem Schenou v Oro de San Miguel zpracováváme to nejlepší ovoce v bio kvalitě z ostrova La Palma.
Ulrico je jeden z největších odborníků na sušení ovoce, oboru se věnuje již přes 10 let a jeho zkušenosti s kvalitním sušením a jeho péči, znalost a přístup k ovoci těžko nahradí průmyslová sušárna, odkud pochází většina sušeného ovoce. Kvalitní sušení je věda sama o sobě a jeho produkty jsou naprosto skvělé. Určitě se nedají srovnat s komerčně sušeným ovocem ve velkých provozech.
Aktuálně nabízíme sušené banány, sušené mango a díky Urlicovi můžeme nabídnout také naprosto famózní sušené dračí ovoce, které není tak jednoduché sušit a které nikde jinde v této kvalitě neseženete.
Veškeré ovoce je sušené do teploty 40 ℃, aby byly zachovány všechny tyto vitamíny a prospěšné látky, jsou plné aktivních enzymů, kvalitních živin a odpovídají standardům RAW stravy (živé stravy).
Naše sušené ovoce je zdravé, měkké a šťavnaté, bez přidaného cukru, bez konzervačních látek a barviv. Během výroby není použit ani antioxidant, jako u ostatních podobných produktů.
Všechno ovoce je pěstováno šetrným BIO způsobem a pochází z úžasného kanárského ostrova La Palma, místa s jedním z nejčistšího klimatu.

BIO Dračí ovoce - pitaya v RAW kvalitě. Sušení probíhá téměř 4dny při teplotě 40°C.