SUSENE
Kód: 120

Víno Tagalguén

250 Kč
Skladem

Velice zajímavá kombinace červeného vína z ekologického vinařství na La Palmě a BIO černého pepře se dokonale hodí na grilování červeného masa.

Kategorie: Flor de Sal
Hmotnost: 0.075 kg

Velice zajímavá kombinace červeného vína z ekologického vinařství na La Palmě a BIO černého pepře se dokonale hodí na grilování červeného masa. Použití steaky, ryby, uzený sýr, grilovaná zelenina, krémové polévky a do salátu.

 

Nabízíme unikátní kompozici pro gurmánskou kuchyni Flor de Sal s bylinami, kořením či ovocem v podílu až 33%, které vás překvapí svou dokonalou přirozeností: vizuálně, chuťově i čichově!

Sůl je ručně připravena a kombinována se surovinami v BIO kvalitě manofakturou Sal Océano. Tato rodinná firma se svou zajímavou činností zabývá již deset let a za tu dobu našla ty nejchutnější kombinace a jejich uplatnění.

Originální design je krásným dárkem pro milovníky neobvyklých chutí a gastronomických zážitků.

TIP: Flor de Sal je velmi jemná sůl, která se rychle rozpouští během vaření. Doporučuji použít až na závěr, aby vynikla všemi svými přednostmi, nejen chutí!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: