Velice zajímavá kombinace červeného vína z ekologického vinařství na La Palmě a BIO černého pepře se dokonale hodí na grilování červeného masa. Použití steaky, ryby, uzený sýr, grilovaná zelenina, krémové polévky a do salátu.
Nabízíme unikátní kompozici pro gurmánskou kuchyni Flor de Sal s bylinami, kořením či ovocem v podílu až 33%, které vás překvapí svou dokonalou přirozeností: vizuálně, chuťově i čichově!
Sůl je ručně připravena a kombinována se surovinami v BIO kvalitě manofakturou Sal Océano. Tato rodinná firma se svou zajímavou činností zabývá již deset let a za tu dobu našla ty nejchutnější kombinace a jejich uplatnění.
Originální design je krásným dárkem pro milovníky neobvyklých chutí a gastronomických zážitků.
TIP: Flor de Sal je velmi jemná sůl, která se rychle rozpouští během vaření. Doporučuji použít až na závěr, aby vynikla všemi svými přednostmi, nejen chutí!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.