BIO Mango
Lahodné tropické ovoce, které se pěstuje ekologickým způsobem na ostrově La Palma je jedno z nejlepších mang, které jsme kdy ochutnali. Důvodů, proč je právě toto ovoce z La Palmy tak dobré je více, mladá sopečná půda plná minerálů, specifické klima a kvalitní voda ze zeleného ostrova uprostřed Atlantiku, kombinace všech těchto faktorů dává tomuto ovoci naprosto jedinečnou chuť.
Mango je zdrojem celé řady minerálů, zejména vysoký obsah draslíku, ale i menší podíl vápníku, hořčíku a železa.
Mango skrývá i rozpustnou vlákninu pektin či kyselinu citronovou a jablečnou.
Mango je bohatým zdrojem vitamínů A, C, E, K i důležitých vitamínů skupiny B. Už z 300 gramů čerstvé dužiny můžete například
získat denní doporučenou dávku vitamínu A i C – mango tak má ze všech druhů ovoce nejvyšší obsah vitamínu A a dvojnásobně větší
množstvím vitamínu C než citron.
Skvěle se hodí pro přípravu sorbetů, pyré, ovocných salátů, dezertů. Mango si tedy můžete dopřát i společně s drůbežím a hovězím
masem, rybami, krevetami a vychutnáte si ho také v omáčkách, kari a rýžových pokrmech. Fantazii se meze nekladou.

Chuťově vynikající mango odrůdy Tommy Atkins. Každý kousek tohoto manga je zralý přesně tak, jak příroda zamýšlela – s plnými barvami, šťavnatou chutí a skvělou strukturou dužiny. Když si vezmete první kousíček a necháte ho rozplývat na jazyku, zjistíte, že jeho medová sladkost je umocněna lehkým nádechem kyselosti, vytvářející harmonickou symfonii chutí.

Přijímáme předobjednávky na sklizeň tohoto týdne, toto mango vám pak odešleme v pondělí 25.9! Chuťově vynikající mango odrůdy Tommy Atkins. Každý kousek tohoto manga je zralý přesně tak, jak příroda zamýšlela – s plnými barvami, šťavnatou chutí a skvělou strukturou dužiny. Když si vezmete první kousíček a necháte ho rozplývat na jazyku, zjistíte, že jeho medová sladkost je umocněna lehkým nádechem kyselosti, vytvářející harmonickou...